Issue using Visual Studio 2017

Description: Have a question about using Celestia? Check here first for FAQs and helpful advice.
Forum rules: Please help to make this forum more useful by checking the FAQs before posting! Keep it clean, keep it civil, keep it truthful, stay on topic, be responsible, share your knowledge.

lodp
Topic author
lodp
Topic author
Posts: 2
With us: 1 year 2 months

#1by lodp » 15.06.2017, 18:58

Hi when I first clone project from GitHub with Visual Studio 2017 Community I get the following error:

1> Command line: C:\PROGRAM FILES (X86)\MICROSOFT VISUAL STUDIO\2017\COMMUNITY\COMMON7\IDE\COMMONEXTENSIONS\MICROSOFT\CMAKE\CMake\bin\cmake.exe -G "Visual Studio 15 2017 Win64" -DCMAKE_INSTALL_PREFIX:PATH="C:\Users\Stephen\AppData\Local\CMakeBuild\01ec6fa0-891c-e932-b1f6-102a4aedd859\build\install" -DCMAKE_CONFIGURATION_TYPES="Release" "C:\Users\Stephen\Source\Repos\Celestia\thirdparty\Eigen\Eigen"
1> Working directory: C:\Users\Stephen\AppData\Local\CMakeBuild\01ec6fa0-891c-e932-b1f6-102a4aedd859\build\x64-Release
1> CMake Error at C:\Users\Stephen\Source\Repos\Celestia\thirdparty\Eigen\Eigen\CMakeLists.txt:1 (include):
1> include could not find load file:
1>
1> RegexUtils
1>
1>
1> CMake Error at C:\Users\Stephen\Source\Repos\Celestia\thirdparty\Eigen\Eigen\CMakeLists.txt:2 (test_escape_string_as_regex):
1> Unknown CMake command "test_escape_string_as_regex".

Can someone tell me what I've missed? - this was a fresh clone.

symaski62
symaski62
Age: 34
Posts: 600
With us: 13 years 6 months
Location: france, divion

#2by symaski62 » 09.07.2017, 18:16

vista home basic
intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2160 @ 1,80GHz 1,79GHz
1Go RAM
NVIDIA GeForce 8400 GS
directX 11
celestia 1.6
with a general handicap of 80% and it makes much d' efforts for the community and s' expimer, thank you d' to be understanding.


Return to “Help Central”

Who is online (over the past 5 minutes)

Users browsing this forum: 1 guest