Posts by Endeavor35

by Endeavor35
17.01.2021, 00:31
Forum: Add-on releases
Topic: Spacecrafts for Celestia
Replies: 1547
Views: 389560

Re: Spacecrafts for Celestia

Found information regarding the JWST's orbit.

https://www.jwst.nasa.gov/content/about/orbit.html
by Endeavor35
17.01.2021, 00:08
Forum: Modelling
Topic: 3D models links collection
Replies: 16
Views: 4109

Re: 3D models links collection

I strongly agree with this idea. Here's a link retaining to the JWST: https://jwst.nasa.gov/content/features/3dInteractive.html Some more models ESA 3D Model Repository: https://sci.esa.int/web/education/-/34999-spacecraft-models NASA ISS Model with SpaceX Dragon Cargo 1st Gen docked: https://artsan...
by Endeavor35
06.01.2021, 02:44
Forum: Add-on releases
Topic: SevenSpheres' Addons
Replies: 65
Views: 17220

Lots of skipped pulsars & errors

Had to reinstall Celestia today as it was getting really laggy for some reason. When I added back your pulsar planets & extragalactic stars addons, I noticed that nothing for the extragalactic stars addon could be found, even though it was a simple copy & paste to the extras folder. As well ...
by Endeavor35
11.12.2020, 23:43
Forum: Help Central
Topic: MacOs Celestia 1.6.2b(3) not running a majority of add-on's
Replies: 11
Views: 2388

Re: MacOs Celestia 1.6.2b(3) not running a majority of add-on's

It may only be one star thats working, but hey, one is way better than none! Thanks for the help!
by Endeavor35
11.12.2020, 23:23
Forum: Help Central
Topic: MacOs Celestia 1.6.2b(3) not running a majority of add-on's
Replies: 11
Views: 2388

Re: MacOs Celestia 1.6.2b(3) not running a majority of add-on's

Whoops, wrong screenshot, my bad. Anyways, yes, I made sure that the addon was in the correct folder. Unless I'm mistaken and the extragalactic stars addon should be in, "extras," rather than, "extras-standard."
by Endeavor35
11.12.2020, 22:40
Forum: Help Central
Topic: MacOs Celestia 1.6.2b(3) not running a majority of add-on's
Replies: 11
Views: 2388

Re: MacOs Celestia 1.6.2b(3) not running a majority of add-on's

Moving the pulsar planets addon to "extras," has seemingly fixed the duplicate issue from what I can tell. However, the issues with the red supergiants not appearing, as well as stars not using the addon textures persists. I will add that I see this issue with other addons such the one I h...
by Endeavor35
11.12.2020, 18:01
Forum: Help Central
Topic: MacOs Celestia 1.6.2b(3) not running a majority of add-on's
Replies: 11
Views: 2388

Re: MacOs Celestia 1.6.2b(3) not running a majority of add-on's

First I want to say thank you for the help as it at least seems to have moved me in the right direction. However, I've now encountered a new problem. The addons now mostly work, (though most stars are fail to show their addon textures), but now when I go to various planets or dwarves, I find that th...
by Endeavor35
16.11.2020, 21:01
Forum: Help Central
Topic: MacOs Celestia 1.6.2b(3) not running a majority of add-on's
Replies: 11
Views: 2388

MacOs Celestia 1.6.2b(3) not running a majority of add-on's

I feel like I am on the cusp of figuring this out, but after several unsuccessful attempts as well as carefully reading/searching the Celestia forums, I truly do not know what else to do. To make a long story short, I recently installed Celestia on my MacBook Pro out of curiosity. However, I feel th...

Go to advanced search